Ontwerp

Het jasje programma biedt een groot aantal ontwerpopties als het gaat om het creëren van een kledingstuk. De eindeloze hoeveelheid designvariaties en combinaties zorgen voor een werkelijk uniek product, puur afhankelijk van jouw interpretatie van wat wij aanbieden. 

Bouw

HALF CANVAS - TRADITIONEEL MAAK

Hierboven afgebeeld: De traditionele half-canvasconstructie is onze meest populaire optie, omdat dit de wereldwijde standaard is. Deze methode omvat meerdere lagen canvas vanaf de schouder naar beneden via de borst, revers en afwerkingen op het bovenste knooppunt. Half canvas jasjes bieden een wenselijke balans.

Volledig canvas

VOLLEDIG CANVAS - TRADITIONEEL MERK

Hierboven afgebeeld: Deze constructie bevat meerdere lagen canvas van de schouder tot de zoom van het jasje en vereist weinig tussenvoering. Het canvas is gemaakt met behulp van verschillende samenstellingen van natuurlijke vezels en vormt zich in de loop van de tijd geleidelijk naar de drager, waardoor het jasje natuurlijk aanvoelt voor de drager. De drapering en de lange levensduur zijn ongeëvenaard, en zeker de moeite waard om te ervaren.

Ongebouwd - Handgemaakt

ONGEBOUWD - HANDGEMAAKT

Hierboven afgebeeld: Het ongeconstrueerde handgemaakte jasje. Het omvat alle kenmerken van ons ongeconstrueerde traditionele kolbert, met name het canvas schouderstuk en het ontbreken van schoudervulling, en het niveau van handwerk is nu ook verhoogd.

Opvallende handwerkdetails zijn stiksels, knoopsgaten, kraagbevestiging, voering armsgat, voering schoudernaad, borstzak en uw merklabelbevestiging.

Zacht jasje

Hierboven afgebeeld: de zorgeloze constructie van het moderne MTM. Omdat het volledige canvas en de tussenvoering van de borst, schouders en revers zijn verwijderd, is dit ons zachtste en meest ongeconstrueerde jasje dat wordt aangeboden. Het zachte jasje is echt een kunstwerk in casual of lifestyle-tailoring.

Bertrand Made To Meausre

Bouw van het jasje

HALF CANVAS - HANDGEMAAKT

Dit is grotendeels vergelijkbaar met het traditionele half-canvas-jasje, maar met een extra vleugje handmatige afwerking. Het handwerk geeft een gevoel van ‘perfect onvolmaakte’ gevoeligheid dat eenvoudigweg onbereikbaar is met volledig machinaal vervaardigde kledingstukken. Opvallende handwerkdetails zijn stiksels, knoopsgaten, kraagbevestiging, voering armsgat, voering schoudernaad, borstzak en uw merklabelbevestiging.

ONGEBOUWD - TRADITIONEEL MAAK

Bij dit model is het belangrijkste canvas op de borst verwijderd, waardoor er slechts een klein stuk canvas in het schoudergedeelte overblijft om een ​​strak uiterlijk door de schouderlijn en het bovenste gedeelte van de jas te garanderen. Dit jasje wordt altijd gebouwd in combinatie zonder schoudervulling.

VOLLEDIG CANVAS - HANDGEMAAKT

Ons handgemaakte jasje op volledig canvas is de keuze van traditionalisten, zij die vakmanschap waarderen door het leveren van producten van de beste kwaliteit. In wezen belichaamt dit model alle kenmerken van onze traditionele canvasversie met meerdere canvaslagen van schouder tot zoom, maar nu met extra handwerk. Opvallende handwerkdetails zijn stiksels, knoopsgaten, kraagbevestiging, voering armsgat, voering schoudernaad, borstzak en merklabelbevestiging.

SEMI - TRADITIONEEL JASJE

Ons semi-traditionele model heeft een half canvas borststuk met een gesmolten revers. In tegenstelling tot andere traditionele merken die een canvas revers hebben, is de revers versmolten met een speciale tussenvoering om structuur en vorm te geven. Hoewel dit prijsbewuste mensen aanspreekt, biedt het een uitstekende balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.