Loro piana

Loro Piana is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in kleding en textielproducten. Het werd opgericht in 1924. Het bedrijf heeft drie divisies: de textieldivisie produceert hoogwaardig textiel van kasjmier , vicuñawol, linnen en merinowol.

Button label

DRAGO

De productieve structuur van Drago bevindt zich in Biella, de fabrieken bevinden zich in Lessona en Verrone.De spinafdeling is uitgerust met de nieuwste generatie machines en een modern laboratorium voor de realtime kwaliteitscontroles op vezels en garens.Op de weefafdeling staan ​​moderne frames die de extra fijne stoffen kunnen realiseren.In Verrone zorgt de afwerkingsafdeling voor de 'hand' aan de stoffen.Het stylingkantoor is gevestigd in Verrone, terwijl de verkoop- en administratiekantoren zich in Lessona bevinden.

Button label

Dugdale Bro's & Co

In 1896 richtten Henry Percy en Frederick Herbert Dugdale hun stoffenhandel op in Huddersfield, het centrum van de Britse fijngarenindustrie.

Dugdale bleef twee generaties lang in de familie, door welvarende tijden en gevaarlijke oorlogsjaren, totdat het later werd overgenomen door Keith Charnock en nu voorzitter Rob Charnock.

Button label